Тиждень циклової комісії технологічних дисциплін 

 

Головним завданням при підготовці спеціалістів є виховання у них високої відповідальності, організованості, творчого ставлення до праці.

 Серед значної кількості заходів, які проводить циклова комісія, що дозволяють студенту на заняттях та в позааудиторний час заглибитись в особливості спеціальності, досить ефективним є проведення тижнів циклової комісії.

З 1 квітня по 5 квітня 2013 року уРогатинському державному аграрному коледжі проводився тиждень циклової комісії технологічних дисциплін.

 З метою залучення студентів до позакласної роботи, розвитку в них вміння аналізувати та порівнювати, прививати любов до обраної професії, робити відповідні висновки, сприяти накопиченню інформаційного матеріалу з історії рідного краю викладачем циклової комісії, куратром групи Тв-31 Бардаль М.І. спільно зі студентами групи 1 квітня 2013 року проведена виховна година для студентів всіх курсів технологічного відділення за темою «Гуляй село, щоб всім весело було…».

 

2 квітня 2013 року відбулася внутріколеджна олімпіада з спецдисциплін серед студентів 2-4 курсів технологічного відділення, з метою вдосконалення якості підготовки фахівців, підвищення інтересу студентів до обраної професії, виявлення обдарованої молоді та формування кадрового потенціалу. Переможців визначили по кожній групі.

 

3 квітня 2013 року конкурс стінгазет «Моя майбутня професія технік-технолог» знову зібрав всіх студентів технологічного відділення, кожна група представила свою цікаву стінгазету, а журі визначило переможців.

 

Ними стали:

І місце – група Тв-31

ІІ місце – група Т-31

ІІІ місце – група Тв-21

ІІІ місце – група Т-11 

4 квітня 2013 року пройшла змістовна, захоплююча зустріч студентів всіх курсів технологічного відділення із випускником 2004 року Рогатинського державного аграрного коледжу Юрієм Дармохвалом, який працює на тваринницькому комплексі «Росан-Агро».

 

5 квітня 2013 року відбулося обговорення відкритих занять, проведених викладачами циклової комісії: Майки Г.І. з дисципліни «Годівля сільськогосподарських тварин», Височанської Р.П. з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» та Сидій Н.Т. з дисципліни «Технологія приготування їжі».

 Підведення підсумків проводилося в урочистій обстановці, переможці олімпіад та конкурсів були відзначені грамотами та  заохочувальними призами.

 Викладачі циклової комісії технологічних дисциплін до організації та проведення тижня завжди підходять творчо, шукають нові форми і методи проведення заходів, залучаючи все більшу кількість студентів. Тому він пройшов насичено та цікаво як для студентів так і для самих викладачів. Проведення тижня циклової комісії технологічних дисциплін сприяє підвищенню професійної майстерності, професійної орієнтації, прояву творчих здібностей студентів. Викладачі постійно прагнуть готувати кваліфікованих фахівців відповідного рівня і профілю, конкурентоспроможних на ринку праці.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×