27 червня, за традицією, у коледжі дружньою родиною вітали випускників із знаменною подією в їхньому житті – здобуття дипломів. Розпочалося святкове дійство урочистою ходою до всіх визначних памяток міста та покладанням квітів до каплички біля коледжу, до фігури Божої Матері, до стели загиблим воїнам.

У церкві Різдва Пресвятої Богородиці пройшло урочисте богослужіння де всіх випускників, їхніх батьків та викладачів коледжу вітав і благословляв отець Іван.

І ось у святково прибраній залі велично звучить Гімн України. Так розпочалося урочисте засідання державної екземенаційної комісії. Ведучі почергово запрошують на сцену кураторів випускних груп які доповідають з якими успіхами в навчанні та в громадському житті пройшли випускники до цього світлого дня. Вони пригадали найвагоміші, найцікавіші миті студентського життя групи, подякували випускникам за їхнє сумлінне відношення до основного обовязку – навчання, за творчість, за енергійність, за активність в організації вільного часу та дозвілля. На сцену запрошуються заступник директора з навчально-виховної роботи Вільчик В.О. та директор коледжу Тринів І.В. які і вручають дипломи випускникам. 

В залі звучить хвилююча мелодія і після виконання танцювальної композиції Величальна на сцену виносять пишний опільський коровай – студентську долю. Ведучі свята запрошують:

    По шматочку його розділіть між собою;

         Як ділили турботи і радість в студентському домі;

         По життю понесіть ви цей сонячний дар;

         Щоб вертатись сюди, в навчальний наш храм.

Природньо, що вручити, кураторам та старостам груп, шматочки студентської долі  на сцену запрошується директор коледжу, який бажає всім випускникам, щоб часточки від цієї долі принесли їм повне особисте щастя, успіх у житті. За народним звичаєм він залишає шматочок долі для коледжу, щоб він став каталізатором нових, цікавих студентських справ та починань, щоб життя в коледжі ставало з кожнем днем змістовніше.

Випускників вітав голова міста Гусак В.С. мати випускниці Вятковська Н.Г. член студентської ради Конопада Ольга.

Багатьом випускникам вручено грамоти, грошові винагороди, на їхню честь звучав гімн рідного коледжу. Звичайно, що випускники щиро подякували за цікаве студентське життя в коледжі, за чудове свято яке закінчилося малиновим передзвоном останнього дзвінка та урочистим виходом вупускників під аркою із укріїнських вишитих рушників. Її утворили для них батьки та куратори груп.      

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×