“Творчий викладач — креативний студент” – під таким гаслом напередодні Міжнародного Дня студента та Дня працівників сільського господарства у коледжі пройшло свято.

         Танцювальний колектив виконує композицію “Величальна”, ведучі виносять на вишитому рушнику коровай і запрошують директора коледжу прийняти його, як символ хліборобського достатку, як оберіг всьому колективу на добру долю, на творчу працю.

         Директор вітає всіх із святами та вручає нагороди викладачам та працівникам коледжу.

         Продовжуючи свято, ведучі наголошують, що свою креативність студенти коледжу черпають із творчості своїх наставників, більшість з яких ще недавно працювали на виробництві, а сьогодні – творчо засівають педагогічну ниву. Як підтвердження – виступи викладачів, які не лише гарно співали, але й показали, що чекає студентів на виробництві, зігравши уривок із вистави М. Зарудного “Пора жовтого листя” .

         Не залишили глядачів байдужими виступи студентських аматорських колективів. Бурхливими оплесками нагородили присутні виступ команди КВК механічного відділення, переможців цьогорічного конкурсу першокурсників “Зірки серед нас” – Марічку Наконечну та Богдана Кісіля.

         Свою майстерність продемонстрували фолькльорно-етнографічний гурт “Оберіг”, вокальний ансамбль юнаків, колектив “Калина”, тріо юнаків, солісти Наталя Макогін та Олена Янєва.

         Свій подарунок до Дня студента зробив танцювальний колектив “Юність Oпілля”. Він презентував нову танцювальну композицію – “Опільський жартівливий”.

 

         Звичайно ж, свято не обійшлося без нагородження. Дирекція, студентська рада та студпрофспілка нагородили переможців загальноколеджних конкурсів, спортивних змагань. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×