Днями в коледжі відбулося урочисте засідання державної кваліфікаційної комісії, на якому вручено дипломи молодшого спеціаліста випускникам групи Т-41.

В актовій залі зібралися не лише випускники та їхні батьки – весь коледж прийшов проводжати у самостійне життя своїх вихованців.

Розпочалося свята державним гімном України. Заступник директора з виховної роботи Гамкало Р.В. представляє групу, запрошує всіх в залі пригадати найцікавіші моменти  з їх студентського життя.

А воно справді було  цікавим і незабутнім. Адже група з перших днів навчання в коледжі вражала педагогічний колектив своєю ерудицією,  згуртованістю, наполегливістю.

Протягом усього періоду навчання вона була переможцем конкурсу серед академгруп – «Тобі, Україно, наші знання і таланти» та призером багатьох конкурсів.

Група брала активну участь у всіх заходах, що проводились у коледжі. Це «День Святого Валентина», «День студента», у проекті «Різдво постукає у двері».

Серед студентів цієї групи – учасниця конкурсу «Кращий студент  року» – відмінниця навчання Матрофайло Марія.

Кожний  четвертий студент групи – учасник художньої самодіяльності. Всі ми пам’ятаємо ліричне танцювальне соло та віце – міс у районному конкурсі “Роксолана Опілля – 2013” Ірину Хомишин, іскристе танцювальне соло Каті Язловецької. Нас зачаровували своїми голосами Марічка Ничвидюк, Марічка Круцько, радували спортивні перемоги Бедрій Оксани.

Слова подяки висловлюємо старості гуртожитку №2 Мельник Христині та Мартинів Надії, за активну участь у вирішенні всіх справ у гуртожитку.          І ось ведучий запрошує Заслуженого працівника сільського господарства, кандидата сільськогосподарських наук, директора коледжу Триніва І. В. вручити випускникам дипломи та грамоти.

Випускників в цей день благословив декан Рогатинський  отець Дмитро Бігун. З напутнім словом звернулися до них батьки, члени студентської ради, куратор групи Височанська Роксолана Прокопівна. 

А завершилося урочисте вручення диплом виконанням Духовного гімну України «Боже  великий, єдиний, нам Україну храни».

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×