Всеукраїнська студентська конференція

На базі Львівського національного аграрного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 21 травня відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція, присвячена 65- річчю  біолого-технологічного факультету і 230 – річчю від дня заснування університету. Участь у конференції взяли студенти технологічного відділення Рогатинського державного аграрного коледжу: Яніцький Василь (група Тв-21), Герич Леся, Сулимовська Ольга, Саків Лілія (група Тв-41).  На конференції працювали секції:

  1. Технологія виробництва продукції тваринництва;
  2. Годівля тварин і технологія кормів;
  3. Біології та фізіології;
  4. Гуманітарних наук.

Герич Леся і Сулимовська Ольга доповідали у секції «Технологія виробництва продукції тваринництва». Тема доповіді: «Гуцульський кінь: стан і перспективи» (керівник Мартишин Л.І. – викладач спецдисциплін, кандидат с.г. наук, доктор філософії.). На засіданні секції «Годівлі тварин  і технології кормів» Саків Ліля представила роботу на тему: «Вплив макухи з ріпаку на молочну продуктивність у корів» (керівник Гладун М.С. – викладач спецдисциплін, завідувач технологічним відділенням).

При підведенні підсумків конференції було виділено роботи студентів коледжу, визнано найкращу роботу: «Гуцульський кінь: стан і перспективи».

 

Студенти нагороджені грамотами, їм було вручено збірники «Наукові праці студентів» (за матеріалами конференції). Наші студенти показали, як високу теоретичну так і практичну підготовку, презентували науково – дослідницьку діяльність гуртків при кабінетах спецдисциплін конкурсу, вміння творчо використовувати одержанні знання.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×