7 та 8 жовтня пройшли зустрічі директора коледжу Ігоря Васильовича Триніва зі студентським активом та мешканцями №1 та №2 гуртожитків.

    

             В ході зустрічей розглянуто питання: про проблеми навчального закладу, економне використання енергоносіїв, матеріально-технічне забезпечення навчання і  проживання студентів та учнів у гуртожитках, про роль ради гуртожитку у вирішенні актуальних питань мешканців, про роботу вихователів, спрямовану на здійснення освітньо-виховної роботи з мешканцями гуртожитку, про підняття оплати за гуртожиток.

І.В.Тринів зазначив, що дирекцію коледжу турбує питання дотримання правил внутрішнього розпорядку; успішного навчання для здобуття відповідного рівня фахової підготовки; об’єктивність оцінювання студентів; залучення студентської молоді до позааудиторної роботи; умов навчання та проживання студентів у гуртожитках;  правил особистої гігієни та належного санітарного стану  у кімнатах;  режиму харчування; економного використання електроенергії; забезпечення студентів та учнів теплими ковдрами, одягом та взуттям. Директор також зазначив, що підняття плати за гуртожиток є економічно зумовленою потребою, проте у жодному навчальному закладі України немає такої ціни.

Соціальний педагог Т.С.Вергун звернула увагу вихователів гуртожитків на необхідності здійснення освітньо-виховної роботи, спрямованої на забезпечення всебічного особистісного розвитку студентів, створення умов для мотивації до самовиховання та саморозвитку.

 

Практичний психолог коледжу Н.В.Добровлянська закликала студентський актив запобігати поширенню у навчальних групах таких явищ, як приниження, недоброзичливе ставлення один до одного.

Юрист-консультант Я.М.Стефанишин ознайомив студентів із Відкритим листом  ГО „По боротьбі з корупцією та незаконною діяльністю”.

Голова студентської ради Діана Дуденчук піднімала питання про

встановлення WIFI та супутникового телебачення у гуртожитках, ремонт телевізорів в гуртожитках №1 та №2; встановлення лавочок біля гуртожитків та на стадіоні біля головного корпусу; облаштування кімнати для гри в теніс у гуртожитку №1; проведення вечорів відпочинку, дискотек.

Заступник голови студентської ради Євген Могитич запропонував вирішити питання з облаштуванням дороги від відділення ПТО до парку та стежки від головного корпусу коледжу до відділення ПТО. 

 

Дирекція запевнила студентів, що підняті проблемні питання будуть розглянуті на засіданнях адміністративної ради та поступово вирішені. Ігор Васильович Тринів подякував молоді за активність та студентській раді за висунуті пропозиції.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×