Свято Миколая

                                                                  Сніги покрили гори і поля,

Блискучим інеєм іскриться ліс і гай.

До нас приходив із даля  

Святий угодник Миколай.

 

         Чудове, магічне свято Миколая разом зі святом Андрія велично відкрило цикл новорічно-різдвяних дійств.

Завітав Святий Миколай до студентів Рогатинського державного аграрного коледжу. 18 грудня 2014 року дітей-сиріт та дітей, що перебувають під опікою та піклуванням, вітав Святий у Центральній районній бібліотеці. Студенти мали можливість переглянути тематичне театралізоване дійство за участю учнів гімназії, отримати солодкі дарунки від міського голови Володимира Гусака, продукцію м’ясопереробного комплексу «Росана», грошові кошти у сумі п’ятисот гривень від депутата  обласної ради Володимира Будза.

Цього ж дня помандрував Миколай до актової зали коледжу, де обдарував дітей працівників навчального закладу на святі, організованому профкомом, привітав студентів-першокурсників солодкими дарунками від адміністрації та студентського профкому.

    

19 грудня зустрів Святий Миколай студентів з числа дітей-сиріт, дітей, що перебувають під опікою та піклуванням, та студентський актив у стінах коледжу, передавши солодощі від адміністрації навчального закладу та студентського профкому. Дзвінка коляда, віншування, привітання з наступаючими святами лунали з вуст директора Ігоря Васильовича Триніва, голови студентської ради Діани Дуденчук, члена студентської ради Ірини Олійник, учасників художньої самодіяльності – ансамблю хлопців і дівчат.

    

 

Завершилося святкування спільною колядою студентів, викладачів, працівників навчального закладу.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×