О, коледж рідний, в думці ти навіки,

                                                                  Домівко наша, милий серцю край!

                                                          Тобою ми пишаємося тільки,

                                                                  Нас в гості завжди радісно чекай!

 

         Коледж вкотре навстіж відчинив двері, даючи дорогу в світ першим випускникам 2014-2015 навчального року. Сьогодні – це  технологи, сучасні спеціалісти, енергійні, сповнені сили та віри молоді люди з великим бажанням змінити світ на краще.

27 лютого під завісу зими двадцять четверо юнаків та дівчат отримали свій важливий документ – диплом молодшого спеціаліста, який слугуватиме їм першою сходинкою у професійній діяльності.

 

 

 

 В атмосфері родинного затишку, надзвичайно тривожно і тепло відпускали педагоги з родинного гнізда своїх перших ластівок. А вони, юні та горді, запевняли своїх наставників, що отримані знання і набуті навички максимально використають у практичній діяльності.

Напутні слова директора коледжу, заслуженого працівника сільського господарства України, кандидата сільськогосподарських наук, члена асоціації працівників аграрних навчальних закладів України «Украгроосвіта», депутата районної ради, члена виконкому міської ради Триніва Ігоря Васильовича, голови циклової комісії технологічних дисциплін Височанської Роксолани Прокопівни, куратора групи Чупак Любомири Богданівни, мами випускниці  Макогін Світлани Степанівни змусили випускників витерти непрохану сльозу розлуки за Альма-матір’ю. Та чудове свято, організоване студентською радою і студентською профспілкою, слугувало втіхою усім присутнім.

 

 

Піднесений настрій випускникам та глядачам у залі дарували народний танцювальний колектив „Юність Опілля” (керівник Людмила Мельник), фольклорний гурт „Оберіг” (керівник Омельян Маховський) та ансамбль хлопців (керівник Андрій Крупка).

Окрасою свята, як і усіх заходів, що відбувалися впродовж 3,5 років навчання, була вокаліста, учасниця фольклорного гурту „Оберіг” Наталя Макогін. За час навчання вона брала участь у: Всеукраїнському регіональному фестивалі художньої творчості «Софіївські зорі» (перше місце);  обласному фестивалі художньої творчості „Бурштинове намисто”; обласному конкурсі-фестивалі вокалістів „Тобі співаємо, Україно” (друге місце); районному святі до Дня матері; міжобласному молодіжному фестивалі „Опільські зорі”. Наділена від Бога талантом вокального співу, над розвитком якого за час навчання працював керівник гуртка Омелян Маховський, встигала ще й бути хорошим організатором та ідейним натхненником усіх добрих справ групи.

         Надзвичайно зворушливо та красиво подякували друзі з  «Юності Опілля» випускниці Ользі Берчук.

 

 

 На святкуванні кращі з кращих за відмінні успіхи у навчанні, успішне складання тестування, сумлінне виконання громадських доручень  нагородженні грамотами дирекції, студентської ради та студентського профкому. Це: Макогін Наталя, Бакус Михайло, Голіней Михайло, Озарків Андрій, Люлька Христина. За активну участь у художній самодіяльності, зокрема у фольклорному гурті „Оберіг ” та народному танцювальному колективі „Юність Опілля”  Макогін Наталя, Мирона Михайло, Челядин Вікторія, Берчук Ольга. А студентська профспілка відзначила грошовими преміями Макогін Наталю та Бакуса Михайла.

Навчання в коледжі – хороший стартовий майданчик для молодої людини. Кожен із них пройде свій життєвий шлях, але зерна мудрості, добра, невичерпної любові, поваги та розуміння, щедро засіяні педагогами у душі випускників, дадуть добрі сходи, а згодом і щедру зав’язь.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×