Тиждень циклової комісії ветеринарних дисциплін

 

Серед значної кількості заходів, які проводить циклова комісія, досить ефективним є проведення тижнів циклової комісії,  що дозволяє студентам заглибитись в особливості спеціальності, відчути себе  справжніми фахівцями обранної справи.

З 23 по 27 березня 2015 року у Рогатинському державному аграрному  коледжі проводився тиждень циклової комісії ветеринарних дисциплін.

23 березня.

З метою вдосконалення якості підготовки фахівців, підвищення інтересу студентів до обраної професії, виявлення обдарованої молоді серед  студентів IIIV курсів проведено олімпіаду  із ветеринарних дисциплін.

 Завдання студенти обирали методом жеребкування.


Організатори
 –  викладачі дисциплін ветеринарної медицини.

 

Переможці:

I місце –  Палащук Х. гр. В-41,

II місце –  Павлюк М. гр. В-31       

III місце –  Воробець В. гр. В-22

24 березня.

 Відбулась відео конференція із випускником коледжу, практикуючим ветеринарним лікарем, власником ветеринарної клініки, що у м. Івано-Франківську – Олегом Лисаком який ознайомив студентів з структурою клініки її обладнанням, персоналом, акцентував увагу на важливості навчання та набуття практичних умінь і навичок,а саме головне на власному прикладі довів студентам про престижність обраної професії.

 Організатори:Мельниченко П.С– заступник директора по практичному навчанню та Благий Р.С-завідувач ветеринарним відділенням

 

 

25 березня.

Ветеринарна вікторина  серед студентів IIV курсу відділення .

Організатори –викладачі Шквирков Я.Я., Павлів Л.П., Гадупяк О.В.

Переможці:

I місце –  Грицюшко В. гр. В-42            . ,

II місце –  Мигала Е. гр. В-41        

III місце –  Ахатова Б. гр. В-42     

26 березня.

Відбулась підсумкова конференція . Студенти IVкурсу у формі презентацій провели захист проходження переддипломної практики, на конференцію були запрошені студенти всіх курсів відділення «Ветеринарна медицина».

Організатори – викладачі дисциплін ветеринарної медицини. 

 


       Підведення підсумків проводилося в урочистій обстановці, переможці олімпіад та конкурсів були відзначені грамотами.

        Викладачі циклової комісії ветеринарних дисциплін до організації та проведення тижня завжди підходять творчо, шукають нові форми і методи проведення заходів, залучаючи все більшу кількість студентів. Тому тиждень циклової комісії ветеринарних дисциплін пройшов насичено та цікаво як для студентів так і для самих викладачів.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×