Конкурс талантів

         Кожна людина за своєю природою прагне визнання. Досягненню цієї мети сприяє талант. Але сам по собі він не має ваги, якщо його не розвивати. Тому з ініціативи директора коледжу Ігора Васильовича Триніва та з метою  відкриття нових зірок 22 вересня 2015 року відбувся традиційний конкурс серед першокурсників «Таланти твої, Україно».

 

Чудова атмосфера свята, тон якому задали народний аматорський танцювальний колектив «Юність Опілля», дует у складі Тетяни Гудзь та Ірини Гідзяк, ансамбль хлопців, надихнула першокурсників на багатогранність прояву власних талантів. А компетентне журі у складі:  Мельниченка Петра Степановича – заступника директора з виробничого навчання; Вергун Тетяни Степанівни – соціального педагога; Добровлянської Наталії Володимирівни – практичного психолога, Належити Лідії Миронівни – завідувача бібліотекою; Благого Романа Степановича – завідувача ветеринарним відділенням, голови студентського профкому; Драган Зоряни Богданівни – керівника методичного обєднання кураторів навчальних груп; художніх керівників: Мельник Людимили Ярославівни, Маховського Омеляна Йосиповича, Крупки Андрія Івановича; Дуденчук Діани – голови студентської ради достойно оцінило номери, представлені конкурсантами.

 

 

Як наслідок:

перше місце вибороли групи  В-12 та Т-11;

друге місце – групи В-11, М-11, К-11, Тр-11;

третє місце – групи Тв-11 та М-12.

 

 

Слід відзначити здібності студентів у номінаціях:

       «соло» Уляна Кириченко, студентка групи Т-11;

       «спортивний танець»  Паснак Марія, студентка групи Т-11;

       «дует гітаристів» Тужанський Олексій,  Яцишин Микола (виконували власну пісню);

       «художнє читання» Харламенко Роман, учень групи Тр-11,

Крива Наталя та Крупка Олег,  учні групи К-11;

       «гумор» Кілафли Валерій, студент групи В-11.

 Відомий мислитель Арістотель, міркуючи про долю геніїв, зробив висновки, що у геніальності  1% таланту і 99% праці. З ним погодився Сенека, сказавши, що здатність закладена природою заздалегідь, але вона повинна стати умінням. Адміністрація навчального закладу та педагогічний колектив упевнені, що відвідуючи у коледжі гуртки, клуби за інтересами та секції, кожен студент  знайде собі заняття до душі, зможе розвинути здібності, надбати безцінний досвід  мистецтва спілкування.

Цей захід дав змогу студентам нового набору на повну силу розкрити свій творчий потенціал, цікаво презентувати себе, відстояти честь групи, полегшити процес адаптації до навчання у коледжі. Так тримати!      

                                                                             

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×