Батьківські збори

16 жовтня 2015 року актова зала коледжу традиційно зібрала родини на загальноколеджні батьківські збори, присвячені Дню захисника України. Батьків, працівників, студентів та учнів коледжу радо вітали в стінах навчального закладу дирекція та батьківський комітет.

Оскільки 14 жовтня вперше в державі відзначався День захисника України, батьківські збори були присвячені патріотичному вихованню студентської молоді.

Для українців свято Покрови Божої Матері  це свято християнське і національне, що символізує зв’язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу. Саме у цей день ми вперше згідно Указу Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві відзначили у Святу Покрову  День Захисника України. Адже головним виховним завданням педагогічного колективу є формування громадянина України, справжнього патріота своєї держави з чіткою життєвою позицією та сталими внутрішніми переконаннями.

На батьківських зборах були присутні: народний депутат України, заступник голови фракції  партії Блоку Петра Порошенка – Матвієнко Анатолій Сергійович; депутат обласної ради, кандидат у депутати 7 скликання до обласної ради Винник Михайло Іванович; кандидати у депутати до обласної ради Савка Марія Володимирівна та Тринів Ігор Васильович; а також голова районної ради, кандидат у депутати до районної ради та на посаду голови міста Штогрин Володимир Васильович.

Практичний психолог Добровлянська Наталія Володимирівна розповіла присутнім про особливості патріотичного виховання в навчальному закладі. Зокрема зазначила, що традиційно кожен навчальний день у коледжі розпочинається виконанням Гімну України. Це налаштовує кожного студента і педагога на продуктивну роботу, а ще – виховує повагу до головних символів держави.

 

Гордістю нашого коледжу є студенти-патріоти, які боронили і боронять Вітчизну на передовій. Це  Король Сергій, Краснюк Михайло, Антоняк Юрій, Івахів Юрій, Олексин Ігор, Білецький Роман. Подвиг героїв уже вписаний у найвеличніші сторінки української історії. Але захист Батьківщини – це не тільки мужність та відданість. Це ще й смерть. Важким тягарем  лягла на серце звістка про загибель у зоні АТО нашого випускника Андрія Білоуса.

Пам’ять героїв Небесної Сотні, мужніх воїнів АТО, борців за свободу, що полягли, захищаючи суверенітет, незалежність, територіальну цілісність нашої держави, вшанували хвилиною мовчання.

До присутніх звернувся народний депутат України, заступник голови фракції  партії Блоку Петра Порошенка – Матвієнко Анатолій Сергійович. Директор коледжу у своєму виступі розповів про матеріально-технічне забезпечення та навчальні досягнення коледжу, подякував присутнім за участь у зборах. Побажав, щоб Покрова Божої Матері оберігала кожного на всіх шляхах земного життя, щоб слово „війна” не потривожить ніколи наших сердець, щоб  мир і спокій панував у родинах.

До батьківської громадськості звернулися студенти, члени батьківського комітету навчального закладу, подякували дирекції та педагогічному колективу за навчання і турботу про студентів та учнів.

 

Було обрано оновлений склад батьківського комітету.

Батьки мали можливість переглянути чудові вокальні та хореографічні композиції, побачити, як розвивають свої здібності студенти та учні в поза аудиторний час.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×