Психолого-педагогічний семінар

     Згідно плану  методичної роботи  відбувся черговий психолого-педагогічний семінар, на якому було розглянуто актуальні питання навчально-виховної роботи.

     “Контроль  навчальних досягнень студентів”-тема виступу завідувача механічним відділенням, викладача спецдисциплін  Пазюка В.Р.

 

     Спираючись на відповідні документи, накази, Положення, критерії оцінювання з предметів і дисциплін, педагогічного і власного досвіду  Володимир Романович  розповів про порядок та методичні вимоги  проведення поточної атестації, заліків та екзаменів в міжсесійний та сесійний періоди.

     “Єдність  освіти і виховання у процесі підготовки майбутнього фахівця та формування особистості”- тема виступу завідувача відділенням ветеринарної медицини, викладача спецдисциплін  Благого Р.С.

 

     “Адаптація студентів і учнів I-их курсів”- тема виступу практичного психолога коледжу Добровлянської  Н.В.

 

    В своєму виступі вона акцентувала увагу на проблемах , що виникають у першокурсників у період навчання в коледжі.

    Особливо вони пов’язані із зміною форми навчання у ВНЗ: доїзд, проживання в гуртожитку, побутові проблеми, користування електронними носіями  з навчальних дисциплін, самостійною роботою, вміння підтримувати товаристські  стосунки.

    Наталія Володимирівна надала психологічні поради щодо підтримки першокурсників на першому році навчання.

    Досвідом виховної  роботи з першокурсниками  поділилися  педагоги коледжу: викладач спецдисциплін, куратор групи Іванческу О.І.і вихователь  гуртожитку №1 Антоняк Б.В.

 

    Адаптація – це справа  не одного студента і не одного дня, а взаємодія “студент-викладач”,”студент-навчальна група-коледж”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×