“Життя неможливе, воно не існує,
коли наше серце Любові не чує”

 

12 лютого, у актовій залі Рогатинського державного аграрного коледжу лунала справжня ода коханню. Адже кому, як не молодим людям, про нього говорити, співати, танцювати, відображати у кумедних сценках. Чудова атмосфера свята, веселий настрій, позитивна енергетика дарували неймовірні враження від побаченого та почутого. Цього дня студенти мали чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість, захоплення і завдячуючи якому продовжується життя на землі.

Хоча програма Дня Святого Валентина була розважальною, проте глядачі у залі довідалися про святкування цього дня багато пізнавальної інформації, мали змогу відповісти на жартівливі запитання, переглянути тематичну виставку, організовану працівниками ЦБС, подарувати один одному вітальні валентинки.

Оригінальними, наповненими змістом та гумором були вітання, які підготували ветеринарне, технологічне, механічне відділення та відділення професійно-технічної освіти. Підготовка до свята дала змогу запрацювати творчим майстерням, відшукати приховані таланти, урізноманітнити дозвілля та згуртувати молодих людей до розв’язання спільних завдань.

Дорогі студенти та працівники коледжу! Дирекція, профспілковий комітет та студентська профспілкова організація вітають вас з цим чудовим святом, що дарує радість та надію. Бажають, щоб ваше життя було прекрасним та радісним. І нехай у ньому завжди поряд буде любов до матері і батька, до землі, де народилися та професійно зростали, любов до ближнього і прекрасне почуття кохання до обранця чи обраниці долі.

 Чекайте світлого чистого кохання, і воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею!

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×