Студенти 2-го курсу “Соціальна педагогіка” Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та дистанційного навчання ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” взяли активну участь у науково-практичному семінарі майбутніх соціальних педагогів.

Викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи університету – професор Володимир Костів та доцент Богдан Мисак провели науково-практичний семінар на базі Рогатинського державного аграрного коледжу. У програмі семінару було вивчення міжособистісних відносин у студентських групах, засвоєння майбутніми соціальними педагогами різних модифікацій соціометричного методу та інших методик діагностики інтегративних особистісних якостей, дослідження взаємин у студентських групах. Науково-практичний семінар запланований у рамках проведення виробничої практики майбутніх соціальних педагогів, відкрите заняття зі студентами та викладачами аграрного коледжу, студентами-практикантами спеціальності “Соціальна педагогіка” провів професор В. Костів.

 

З хлібом і сіллю та українськими національно-патріотичними піснями зустріли студенти коледжу майбутніх соціальних педагогів. Із привітальним словом перед студентами-практикантами виступив директор коледжу, кандидат сільськогосподарських наук, депутат обласної ради Ігор Васильович Тринів, соціальний педагог Тетяна Вергун провела екскурсію навчальними аудиторіями та кабінетами.

 

У ході проведення заходу проведена профорієнтаційна робота зі студентами закладу.

Соціальні педагоги взяли також участь у Всеукраїнському благодійному турі з програмою Лілії Юрків “Крок до мрії” на підтримку реабілітаційного центру “Енотера – Карпати”, організатором якого була Юлія Юрків – випускниця Педагогічного інституту спеціальності “Соціальна педагогіка”, спеціалізація “Практична психологія”.

Крім того, студенти відвідали Рогатинську Церкву Зішестя Святого Духа – пам’ятку дерев’яної архітектури і живопису національного значення (ХVІ століття), що увійшла до Списку світової спадщини ЮНЕСКО, та пам’ятник Насті Лісовській-Роксолані у центрі міста.

Такий захід приніс не тільки нові теоретичні знання, але й сприяв засвоєнню практичних умінь і навичок у професійному становленні майбутніх соціальних педагогів та формуванні готовності до здійснення національно-патріотичного виховання з учнівською та студентською молоддю. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×