До багатої талантами, великої дружньої родини Рогатинського державного аграрного коледжу нині влилося нове поповнення юнаків і дівчат, які днями демонстрували вдячній публіці, а переважно своїм колегам-студентам, викладачам, власні вміння й здібності у мистецтві.

     Минулого тижня в переповненій актовій залі, що після проведеного ремонту та зміни декорацій інтер’єру набула особливого шарму і привабливості, пройшов відбірковий конкурс талантів серед першокурсників. Новоспечені студенти провчилися у коледжі навіть неповний місяць, але багато з них почувались на сцені доволі впевнено, без зайвого хвилювання. Групи В-11, В-12, ТВ-11, Т-11, М-11, К-11, кожна по-своєму оригінально, у пісні й слові, патріотичних рядках і дотепному гуморі, заявили про себе, що готові шліфувати задатки до творчості, аби згодом гідно продовжити виховні традиції навчального закладу в дусі любові до країни, поваги до сім’ї, родини, роду українського. Вірш І.Франка „До великого моменту”, пісенно-поетична композиція, присвячена захисникам незалежної держави в зоні АТО, поезії про Україну, народні пісні „Цвіте терен”, „Ой на горі два дубки”, відома гумореска Павла Глазового „Кухоль”, кумедні мініатюри з життя – усе це та багато інших номерів конкурсу не залишали серед глядачів місця для нудьги та байдужості, а гарний настрій, бурхливі овації додавали артистам ще більшої снаги до виступу.

     Голова журі Ірина Кобута, підбиваючи підсумки конкурсу, подякувала всім студентам за участь у ньому, назвала імена кращих солістів-вокалістів, читців тощо. Однак цього разу перемогли устремління творити прекрасне та бажання дарувати людям чудові миті естетичної насолоди. НАТК „Юність Опілля” під керівництвом Людмили Мельник танцювальними номерами на початок та завершення конкурсу додав йому цілісності й довершеності.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×