Творчість,  майстерність,    досконалість –  це,  насамперед,  наполеглива праця.
                                               В.О. Сухомлинський

       Відбулося чергове заняття  Школи молодого педагога, на якому завідувач навчально-методичним кабінетом  Замкова Г.П. ознайомила  молодих педагогів з Положенням про конкурс „Педагогічні інновації”, який щороку  організовує ДУ НМЦ “Агроосвіта”.

      Наочно було показано  методичні роботи викладачів коледжу в усіх номінаціях, ознайомлено з методикою їх написання, представлення і практичне використання.

      Запропоновано  молодим викладачам  проглянути перелік конкурсних робіт за минулі роки, який розміщений на сайті НМЦ “Агроосвіта”.

     Особливу увагу  було звернуто на складання мультимедійного забезпечення лекцій, семінарських і практичних  занять, створення   електронних підручників, тестів тощо.

      Методичні роботи викликали зацікавлення молодих, у них виникло багато запитань, на які було дано відповідь і дано конкретні пропозиції  щодо написання  різних методичних матеріалів.

    Також на занятті було проаналізовано  взаємовідвідані  заняття молодих викладачів, надано методичні поради щодо різноманітних педагогічних ситуацій, роздано методичні  вказівки.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×