Зустріч директора коледжу, депутата обласної ради Ігоря Васильовича Триніва з головами місцевих рад Рогатинського району

 

Врахування думки виборців у депутатській роботі – основа  діяльності депутата обласної ради Триніва Ігоря Васильовича. Саме тому вирішення проблемних питань територіальних громад разом з головами місцевих рад є першочерговим завданням депутата.

3 лютого відбулася зустріч Ігоря Васильовича Триніва з міським головою Сергієм Степановичом  Насаликом, сільськими головами села Черче Климом Іваном Богдановичом, села Підкамінь Било Любомиром Йосиповичом, села Фрага Польовим Володимиром Петровичом, села Заланів Жмудом Любомиром Івановичом. Вона була невипадковою, і мала на меті спільне вирішення питань екології краю. Зокрема на зустрічі велася мова про  придбання для потреб територіальних громад, чиї інтереси представляють голови рад, ще однієї машини з вивозу сміття та контейнерів для його збору ( до слова, у минулому році завдяки сприянню та депутатським коштам І.В.Триніва було придбано такий транспортний засіб – спецтехніку для збору та транспортування побутових відходів на суму 650 тис.грн. –  для потреб міста, який себе цілком оправдав).

      

Досвідом роботи у вирішенні цього питання поділився міський голова міста Рогатин Сергій Степанович Насалик. Зокрема наголосив, що газду на території впізнають за чистими узбіччями та освітленими вулицями і запросив присутніх до участі в об’єднуючому проекті з вивозу та утилізації сміття.

Колективним рішенням голів сільрад була підтримка даної ініціативи, оскільки лише спільними зусиллями дана проблема буде вирішена успішно.

В ході зустрічі піднімалося питання профорієнтаційної роботи. Ігор Васильович, розуміючи потребу аграрної галузі району у кваліфікованих фахівцях, через голів місцевих рад запросив випускників 9-х класів міських навчальних закладів та шкіл сіл Черче, Підкамінь, Фрага, Заланів на навчання до Рогатинського державного аграрного коледжу.

Також велася конструктивна розмова щодо інших проблем сільських територій: дооблаштування з’їздів з дороги державного значення у селі Черче, утеплення вікон у Черченській ЗОШ І-ІІІ ст.,

заміна вікон, дверей та підлоги у Фразькій ЗОШ І-ІІ ст., яка постраждала внаслідок стихії.

         Сільський голова села Заланів висловив подяку від громади Ігорю Васильовичу за облаштування у минулому році дороги до населеного пункту (вартість робіт 180 тис.грн.).

         Зустріч пройшла змістовно та конструктивно.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×