Засідання адміністративної ради за участю студентських рад та працівників гуртожитків

 

14 лютого директор коледжу І.В.Тринів провів чергове спільне засідання адміністративної ради за участю студентського активу, вихователів, завідувачів гуртожитків №1 і №2.

На порядок денний виносилися питання:

– про виконання раніше прийнятих рішень;

– про температурний та санітарний режим в приміщеннях гуртожитків;

– про дотримання правил внутрішнього розпорядку;

– про оплату за проживання та покращення матеріальної бази гуртожитків;

– про організацію виховної роботи та особливості спілкування з мешканцями.

Директор коледжу Тринів Ігор Васильович проінформував присутніх про стан справ із забезпеченням навчального закладу коштами на енергоносії, наголосивши на тому, що у цьому році на ці цілі виділено значно менше фінансових ресурсів. Розповів також про перспективи переходу гуртожитків на самофінансування, що в свою чергу збільшить оплату за проживання (зараз вона найнижча в Україні), але на даний час з огляду на фінансові можливості студентів (більшість з малозабезпечених сімей) вартість за проживання не підніматиметься. Довів до відома інформацію щодо виконання рішень минулої спільної наради, зокрема про придбання електричної духовки, двох додаткових бойлерів, дощок для прасування, встановлення додаткових умивальників на 4 поверсі, проведення косметичного ремонту коридорів гуртожитку №2 та придбання дощок для прасування в гуртожитку №1.

Заступник директора коледжу з виховної роботи Вергун Тетяна Степанівна спілкувалася з присутніми на тему організації виховної роботи в гуртожитках. Акцентувала увагу на тому, що ініціатива відносно проведення виховних заходів має йти від студентської ради, адже саме студентська рада є незамінним помічником вихователя та завідувача гуртожитком. Також вела мову про те, що заходи мають бути змістовними і викликати інтерес кожного мешканця до участі в них. Наголосила на необхідності дотримання студентами правил внутрішнього розпорядку гуртожитку, про що, власне, і має подбати студентська рада.

Практичний психолог Наталія Володимирівна Добровлянська вела мову про мікроклімат у другому домі студентів, сказавши, що в цьому домі все буде гаразд за умови взаємної ввічливості як мешканців гуртожитків, так і персоналу.

Студенти висловили свої пропозиції щодо покращення матеріально-технічної бази гуртожитків, які будуть враховані в подальшій практичній діяльності.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×