Пошук нових підходів в організації виховної роботи та їх успішне застосування ставить собі за мету адміністрація навчального закладу . Саме тому з кураторами відділень навчального закладу започатковано низку зустрічей-діалогів, в рамках яких ведеться конструктивна розмова щодо проблем, які виникають в процесі виховання, та напрацювання спільних шляхів їх вирішення.

16 лютого таку зустріч з кураторами ветеринарного відділення провів директор коледжу Тринів І.В. за участю заступника директора з виховної роботи Вергун Т.С. та завідувача ветеринарного відділення Благого Р.С.

Тринів І.В. вів розмову з кожним з кураторів та, з’ясовуючи особливості діяльності , дякував за роботу.

 Куратори Макогін Р.В., Шквирков Я.Я., Гадупяк О.В., Полиняк О.Т., Павлів Л.П., Воловчак Л.В., звітуючи про здійснення виховного впливу на студентів в групі, поділилися досвідом роботи та внесли пропозиції щодо її вдосконалення на груповому та загальноколеджному рівнях.

 

Заступник директора з виховної роботи Вергун Т.С. спілкувалася з кураторами на тему організації роботи з соціально незахищеними категоріями студентів та індивідуальної роботи з дітьми, поведінка яких потребує корекції з боку  психологічної служби.

Після проведення зустрічі дирекцією проаналізовано стан ведення документації та ступінь активності кожного куратора  в організації та проведенні загальноколеджних заходів.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×