Спадає голосів строката повінь,

                                                                                                     Сплива у літо гомінка ріка.

                                                                                                                       А коледж одягнув вбрання святкове,

                                                                                                                       Затамувавши подих: мить яка!

Чудова нагода зібрала велику студентську, батьківську та педагогічну родину на свято молодості, зрілості та професійної компетентності. На свято, якого немає у жодному календарі, на свято, у якому поєднані біль розлуки та радість зустрічі з майбутнім. А розпочалось воно зі святкової ходи містом та напутнього Божого слова і благословення у церкві Різдва Пресвятої Богородиці.

     

   

98 дипломованих молодших спеціалістів – фельдшерів ветеринарної медицини, техніків-технологів, техніків-механіків та 59 представників робітничих професій – кухарів і трактористів – вперше отримали дипломи нового європейського зразка, а з них ще й  14 дипломів з відзнакою.

Цього урочистого дня дипломованих спеціалістів прийшли привітати вельмиповажні гості: Будько Ігор Романович – завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти департаменту вищої освіти МОН України, кандидат сільськогосподарських наук, випускник коледжу; Півторак Ярослав Іванович – завідувач кафедри годівлі і технології кормів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій, доктор сільськогосподарських наук, професор; Андріїшин Іван Петрович – директор департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської ОДА;  Гаврилюк Ігор Олегович – начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації; Білінський Петро Степанович – голова Рогатинської районної державної адміністрації; Гринишин Роман Дмитрович – голова Рогатинської районної ради; Богун Галина Степанівна – секретар Рогатинської міської ради; Карач Ігор Васильович – начальник управління зовнішніх продажів Івано-Франківської обласної дирекції «Райффайзен банку Аваль», Гой Роман Михайлович – начальник Рогатинського відділення «Райффайзен банку Аваль», родини випускників.

 З особливою приємністю сприймалися присутніми теплі слова привітань  від шановних гостей на  адресу студентів, адміністрації коледжу та усього дружного колективу навчального закладу. З  нотками гордості у голосі та побажаннями щасливої професійної долі звернувся до випускників директор коледжу – Заслужений працівник сільського господарства України, кандидат сільськогосподарських наук, депутат Івано-Франківської обласної ради Ігор Васильович Тринів.

«Знання – це скарб, а вміння витися – ключ до нього». Такий меседж обрали для себе кращі випускники, які впродовж навчання демонстрували не лише відмінні успіхи, а й брали активну участь у роботі студентського самоврядування та студентського профкому, щоденно займалися в гуртках художньої творчості, примножували спортивні здобутки  коледжу. Тому дирекція відзначила їх грамотами та грошовими винагородами. А меценатами урочистої події в житті молодих людей були: Райфайзен банк «Аваль», фермерське господарство «Агро-Стандарт» (Третяк І.С.), депутат обласної ради Тринів І.В., студентська профспілкова організація.

 Та нагороджували не тільки випускників, а й вручали подяки від роботодавців (зокрема від ветаптеки «Домашній улюбленець») за належну підготовку фахівців-аграріїв дирекції навчального закладу, а від адміністрації коледжу грамоти отримали батьки випускників – члени батьківського комітету  – Казимирів О.Б. та Дуденчук Л.В.

Щирі привітання учасникам урочистостей лунали з вуст куратора групи

В-42 Гадуп’як О.В., мами випускника Казимирів О.Б.

  

Окрасою свята були музичні сувеніри і танцювальні композиції від учасників художньої самодіяльності: вокалістів Наталії Макогін, Анастасії Генеги, Вероніки Грушецької, Мар’яна Костюка, Івана Лижичка, вокально-інструментального ансамблю, ансамблю дівчат, тріо юнаків, народного аматорського танцювального колективу «Юність Опілля».

Віддзвеніли останні акорди випускного вечора. Зі щемом та гордістю у серці ми, педагоги, відпускаємо своїх вихованців у світ самостійного дорослого життя. Нам вони запам’ятаються такими юними, красивими, з сяючими очима та палаючими серцями. Тож нехай береже їх Бог на всіх земних дорогах!

         Відлітайте уже, відлітайте, розтривоживши душу крильми,

рідний коледж завжди пам’ятайте й залишайтесь назавжди людьми!

Хай новим здобуттям світового мистецтва й науки

служить ваше життя, щире серце, і розум, і руки!

  В добру щасливу путь, дорогі випускники 2017 року!

 

Р.S: Велика подяка шановним гостям  та меценатам святкового дійства від дирекції та колективу навчального закладу за продемонстровану увагу та повагу до студентства.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×