У перші дні вересня традиційно відбувається зустріч мешканців гуртожитку з адміністрацією коледжу і працівниками гуртожитків.

Організатор зустрічі – заступник директора з виховної роботи і соціальний педагог Вергун Тетяна Степанівна. У зустрічі взяли участь: заступник директора з господарської роботи Мельник Віталій Васильович, працівники гуртожитків: завідувач гуртожитку №2 Богач Світлана Адамівна, вихователь гуртожитку №2 Базюк Ганна Михайлівна, завідувач гуртожитку №1 Мельниченко Галина Богданівна, вихователь гуртожитку №1 Лисак Марія Романівна, а також медичний працівник Нікітенко Віра Іванівна і юрисконсульт Нагірна Ліля Богданівна. 

Мета зустрічі – обговорити житлово-побутові питання і наголосити студентам на необхідності дотримання правил поводження у гуртожитках і внутрішнього розпорядку.

Заступник з господарської роботи Мельник Віталій Васильович виступив з повідомленням: у випадку виникненням побутових проблем на прохідній в гуртожитках є журнал виклику відповідних технічних працівників. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×