12 жовтня відбулося засідання методоб’єднання кураторів навчальних груп. На засіданні обговорювалися питання організації навчально-виховного процесу і дисципліни порядку в студентському колективі.

Заступник з навчально-виробничої роботи Мельниченко П.С. наголосив на обов’язковості чергування викладачів і студентів у навчальному корпусі, дотримання обов’язків чергового, а також контроль за звільненням студентів з навчальних занять.

Заступник директора з виховної роботи і соціальний педагог Вергун Т.С. виступила з переліком проблем, які потребують нагального вирішення. Особливо звернула увагу на організацію загальноколеджних виховних заходів і активної участі викладачів у них. Наголошено на проблемі контролю відвідування студентів навчальних занять і загальноколеджних виховних заходів. Також є потреба в активізації роботи кураторів з навчальними групами, залучення студентів до художньої самодіяльності, наукових і спортивних секцій. Запропоновано ідею планування та організації виїзних екскурсій для студентів I-IV курсів.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×