19 жовтня в Рогатинському державному аграрному коледжі була проведена зустріч директора коледжу Триніва І.В. з завідувачами і вихователями гуртожитків. Обговорення стосувалося таких питань як:

-звіт про поселення студентів у гуртожитки;

-оформлення документації гуртожитків;

-виконання плану виховної роботи гуртожитків на 2017-2018 н.р.

Про стан справ у гуртожитках доповідали їх завідувачі Мельниченко Г.Б. і Богач С.А. Доповідачі повідомили про кількість поселених студентів і стан кімнат гуртожитків. Зазначили на необхідності утеплення вікон у гуртожитках.

Юрисконсульт Нагірна Л.Б. повідомила про належне оформлення документації гуртожитків і видачу студентських перепусток.

Вихователі гуртожитків Лисак М.Р. і Базюк Г.М. відзвітувалися про пророблену роботу з мешканцями гуртожитків, розповіли про плани роботи в І семестрі.

Практичний психолог Добровлянська Н.В. наголосила на необхідності проведення навчально-виховних заходів, спрямованих на подолання конфліктності у студентському колективі і допомоги в адаптації студентів першокурсників.

 

Заступник директора з виховної роботи Вергун Т.С. підвела підсумки проведеної роботи з мешканцями гуртожитків, дала оцінку подій, ситуацій, які виникали під час навчального періоду і вказала шляхи на їх вирішення.

Директор коледжу Тринів І.В. наголосив присутнім на обов’язковості і своєчасності виконання посадових обов’язків. Також зазначив на необхідності зміни і вдосконалення підходів, методів, прийомів і технік виховання студентської молоді, а також проведення санітарних днів і створення умов для організації дозвілля мешканців гуртожитку.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×