Якість освіти – вимога сьогодення, яка залежить не тільки від навчальних планів, підручників, матеріально-технічної бази, а й від співпраці з підприємствами, де впроваджені сучасні інтенсивні технології виробництва продукції.

За умов інтенсивного розвитку суспільства перед коледжем стоїть завдання підготовки професійно визначеного фахівця – не теоретика, а практика, який би був спроможний застосувати отримані знання у практичній діяльності, готовим до навчання протягом життя, постійного оновлення знань та підвищення фахового рівня.

Прийшов час  безпосередньою працею студента, власним прикладом викладача-виробничника – формувати фахівця. Тому зараз в освіті впроваджується дуальне навчання, де поруч із освітянами в формуванні професійних навиків чільне місце відведено виробничникам.

Маючи досвід багаторічної співпраці із потужними сучасними підприємствами МПК «Росана», ТзОВ «Захід –Агро МХП», ТзОВ «Даноша», ФГ «Агро-Стандарт», СВК ім. Грушевського, – директор коледжу Тринів І.В. розширює сферу професійних взаємостосунків із новими базами практики.

Нещодавно, за ініціативи директора Рогатинського державного аграрного коледжу, депутата Івано-Франківської обласної ради Триніва І.В. і сприянням міського голови Рогатина Насалика С.С. відбулась зустріч адміністрації коледжу із керівництвом ТзОВ «Галпласт», де було обговорено різні можливі варіанти співпраці. Членам адміністративної ради навчального закладу провели екскурсію по виробничих цехах підприємства. За результатами зустрічі підписано угоди на проходження практики студентами та учнями коледжу і підготовку фахівців для підприємства з безпосередньою участю його провідних працівників. Відрадним є той факт, що підприємство має можливість щороку працевлаштовувати випускників коледжу різних спеціальностей. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×