8 листопада у Рогатинському державному аграрному коледжі відбулося нарада з кураторами навчальних груп з питань морально-правового виховання, яку провів директор коледжу І.В.Тринів.

У нараді взяли участь заступник директора з виховної роботи Т.С.Вергун, практичний психолог Н.В. Добровлянська і голова методоб’єднання кураторів та класних керівників навчальних груп З.Б.Драган.

     

Ігор Васильович звернув увагу на дотримання виконавської дисципліни, виконання посадових обов’язків, планів роботи, ведення документації та участь у профорієнтаційних та інших заходах. Наголосив на необхідності виконання Програми коледжу з правової освіти та виховання.

Заступник директора з виховної роботи  Т.С.Вергун проінформувала про те, що на загальноколеджних батьківських зборах буде розглянуто питання морально-правового виховання студентів та учнів, ознайомила з планом право виховної роботи на листопад, звернула увагу присутніх на необхідність проведення профілактики шкідливих звичок у молодіжному середовищі.

    

Практичний психолог Н.В. Добровлянська донесла до відома інформацію про особливості ведення психолого-педагогічних спостережень за дітьми девіантної та делінквентної поведінки, співпраці в даному питанні з соціально-психологічною службою коледжу, а також спілкування з батьками студентів та учнів або особами, що їх замінюють.

Голова методоб’єднання кураторів навчальних груп Драган З.Б.наголосила на вимогах ведення документації куратора з питань правового виховання, ознайомила з відповідними методичними матеріалами. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×