Професія кухаря – одна з найдавніших у світі. В дитячому садку і у вишуканих ресторанах, на  борту океанського лайнера і в космічних просторах – всюди люди користуються  результатами праці кухарів. Від того як нагодована людина залежить її здоров’я, настрій і працездатність.

   В роботі кухаря поряд із знаннями завжди є місце видумці, фантазії та винахідливості. Професія важка і трудність її полягає перш за все в тому, що переважну більшість технологічних процесів доводиться  виконувати вручну, в умовах різких коливань температури. Тому успішно працювати за даною професією можуть лише  професіонали, люди  творчі, безмежно закохані  в свою роботу та її результати.

   22 листопада в Рогатинському державному аграрному коледжі у відділенні ПТО в рамках тижня циклової комісії загально технічних дисциплін було проведено захід «« Робітнича професія: креатив та формула успіху» або «Посвята 1 курсу в кухарі». Організували кулінарні експерименти і тестування учнів майстри виробничого навчання О.Базів, З.Козак і М.Тарган.

 

  Мета зустрічі підняти  престиж обраної професії; викликати інтерес 1 курсу до практичного навчання  кулінарного мистецтва; розвинути естетичні смаки; навчитись працювати у команді; виховати  пізнавальний інтерес до національних традицій і при цьому розвиватися не лише як професіонал, але й як особистість.

   Взяли участь в кулінарних конкурсах 3 команди першокурсників: «Гарячі перці», «Шалені овочі», «Міцні горішки».

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×