Одним з видів поточного контролю є перевірка практичних навиків і вмінь студентів із спеціальних і професійно-орієнтованих дисциплін. Минулого тижня така перевірка була проведена згідно розробленого графіку на відділенні механізації сільського господарства у групах другого курсу М-21 і М-22 з дисциплін: «Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів», «Основи теплотехніки і гідравліки», «Технічна механіка».

   Комісія під керівництвом заступника директора з практичної підготовки Мельниченка П. С. та членів комісії: завідувача відділенням механізації сільського господарства Пазюка В. Р. та викладачів спеціальних дисциплін – Пазюка І. В., Іванческу О. І., Замкового С. І., майстра виробничого навчання Лисого Я. Л. високо оцінила практичні навики та вміння наших студентів, які добре підготувались теоретично і показали хороші результати.

    Сьогодні випускники відділення механізації сільського господарства є затребувані на виробництві, їх можна зустріти практично у всіх станціях технічного обслуговування Рогатинського району, у різних виробничих агропідприємствах та автозаправочних станціях нашої та сусідніх областей. Багато випускників здобули повну вищу технічну освіту у Львівському національному аграрному університеті, Бережанському агротехнічному інституті НУБіП та працевлаштувались за кордоном. У нас прекрасні студенти, добрі викладачі і найкращий коледж.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×