В рамках Всеукраїнського тижня права, викладачі правознавства Рогатинського державного аграрного коледжу Л.Я. Поглод і Л.Б.Нагірна, 6 грудня організували для студентів екскурсію в Рогатинський районний суд.

     Студенти поспілкувалися з головою Рогатинського районного суду Р.Г.Могилою, який розповів вихованцям коледжу про статистику розгляду кримінальних справ за участю неповнолітніх за 2016-2017 роки.

      Під час екскурсії студенти ознайомилися з організацією роботи суду, зокрема порядком прийняття позовних заяв, їх реєстрацією, розподілом між суддями в автоматизованому реєстрі та відвідали судове засідання по кримінальній справі.

      За підсумками зустрічі, студенти дізналися якомога більше інформації про специфіку роботи працівників суду, а також виявили бажання бути присутніми при розгляді цивільних і кримінальних справ у майбутньому.

      7 грудня було організовано зустріч для студентів з представником Рогатинського бюро правової допомоги. На зустріч завітав начальник Рогатинського бюро правової допомоги, Калуського міського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги – П.С.Микитчин, який розповів студентам про організацію і напрямки роботи бюро, порядок надання безоплатної первинної і вторинної правової допомоги громадянам.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×