6 лютого в коледжі відбулася зустріч адміністрації навчального закладу зі студентським активом, яку провела заступник директора з виховної роботи Т.С.Вергун за участю практичного психолога Н.В.Добровлянської та медичного працівника коледжу В.І.Нікітенко. На зібранні обговорювалися питання організації навчально-виховного процесу у лютому, благочинної акції зі збору коштів для воїнів АТО та потребуючих студентів і учнів, створення позитивного мікроклімату в групах, профілактики інфекційних захворювань.

     Тетяна Степанівна ознайомила присутніх із заходами, запланованими у лютому, звернула увагу на відвідування студентами та учнями навчальних занять, участь в загальноколеджних заходах, а також на дотриманні Правил проживання у студентському гуртожитку.

      Практичний психолог Н.В.Добровляннська звернулася до студентського активу з проханням вивчити ситуацію, пов’язану  з  причинами відсутності студентів та учнів на заняттях, долучитися до благодійних акцій допомоги воїнам АТО, потребуючим студентам і учням «Підтримай друга». Наголосила на необхідності створення позитивного мікроклімату  у студентському середовищі.

           Медичний працівник В.І.Нікітенко довела до відома інформацію про спалахи інфекційних захворювань в Україні, ознайомила молодь з основними ознаками кору і дифтерії, а також надала рекомендації з їх профілактики. Крім того, наголосила на необхідності ведення здорового і активного способу життя.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×