Нещодавно у коледжі побував представник ТМ «Рибак» Івасишин Р.І., який зустрівся із випускною групою  спеціальності «Харчові технології». Він надав інформацію студентам про діяльність ТМ «Рибак». Підкреслив, що продукція, яка випускається є якісною, смачною та доступною. ТМ «Рибак» завжди поєднує в собі ці важливі компоненти, через що його ковбасні вироби стали  популярними серед споживачів.

     При виготовленні м’ясної продукції, на виробництві використовується тільки високоякісна, перевірена та свіжа сировина: телятина, свинина, м’ясо курки та індика. Головні правила , яких дотримуються при виробництві ковбасної продукції, – постійне дотримання  операцій виготовлення та рецептури, постійний контроль якості продукції. При виробництві використовуються тільки натуральні спеції  та продукти, суворе дотримання  ветеринарно-санітарних вимог.

       Вся продукція виготовляється згідно норм ДСТУ. ТМ «Рибак» пропонує більш як 150 найменувань м’ясних та ковбасних виробів.

       Оскільки  ви одержуєте диплом молодшого спеціаліста, техніка технолога з виробництва м’ясних виробів, то запрошуємо Вас  для працевлаштування у мережі ТМ «Рибак».

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×