22 лютого відбулася планова поїздка в Рогатинський район  голови Івано-Франківської обласної ради О.М.Сича, заступника голови В.І.Гладія та представників депутатського корпусу. Заплановані заходи передбачали візит до Рогатинського ДАКу.

     Делегація з області спільно з районною та міською владою мали можливість ознайомитися з ходом робіт з облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям. Залишившись задоволеними побаченим, пообіцяли виділити з обласного бюджету 100 тис.грн. для завершення робіт.

  

     Також гості оглянули матеріальну базу навчального закладу, давши їй високу оцінку.

    Депутат Івано-Франківської обласної ради, директор коледжу Ігор Васильович Тринів  звернувся до голови обласної ради з проханнями вирішення таких трьох важливих проблем навчального закладу:

-виділення автобуса для поїздок на навчальні практики;

-придбання легкового автомобіля для навчальних цілей;

-комп’ютеризація навчального закладу.

  

      Також директор коледжу розповів гостям про особливості введення дуальної освіти на відділенні ПТО. Зокрема наголосив на співпраці з роботодавцями в питанні забезпечення баз практики і робочих місць для студентів.  На даний час в Рогатинському районі основними базами практики є ДП «Росана», СВК ім. Грушевського і ТОВ «Агрокультура».

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×