28 лютого проведено засідання педагогічної ради, на якому обговорювалися ряд таких питань:

– Стан моніторингу якості введення документації викладачами коледжу;

– Спортивно-масова робота та військово-патріотичне виховання у коледжі;

– Система виховної роботи та шляхи реалізації виховних завдань.

  Директор коледжу І.В.Тринів  в першу чергу  висловив подяку викладачам В.Р.Пазюку, І.В.Пазюку та Р.В.Веркальцю за співавторство  у виданні підручника «Машини і обладнання для тваринництва».  Повідомив присутніх про завершення реєстрації студентів на ЗНО з української мови і продовження належної підготовки до нього. Ігор Васильович наголосив на детальному вивченні досвіду роботи педагогічних працівників і підготовку документації до атестації.

   Про стан моніторингу якості введення документації викладачами коледжу доповідав завідувач механічного відділення Р.В.Пазюк. Володимир Романович зазначив, що стан якості ведення навчальної документації викладачами коледжу вважає задовільним,  вказав на обов’язковість усунення деяких недоліків до 15.03.2018 року. Відмітив необхідність поповнення методичними матеріалами електронної бібліотеки навчального закладу і надання вільного доступу до них.

   Голова циклової комісії фізичної культури і Захисту Вітчизни М.В.Колос  довів до відома членів педради інформацію про план заходів циклової комісії на ІІ навчальний семестр. Метою таких заходів є підвищення рівня здоров’я, фізичного та духовного розвитку студентської молоді, формування національної свідомості і громадянсько-патріотичної позиції.

    Заступник директора з виховної роботи Т.С.Вергун проінформувала про результативність і умови забезпечення безперервної діяльності системи виховної роботи у коледжі. Визначила  основним завданням методичного об’єднання  кураторів і класних керівників розробити рекомендації щодо розвитку життєтворчості особистості в системі виховної роботи групи та коледжу загалом до 20.03.2018 року.  Звернула увагу на проведенні інформаційно-просвітницької роботи з батьками і залученні їх для вирішення конкретних виховних завдань.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×