13 березня 2018 року в Рогатинський державний аграрний коледж завітали з профорієнтаційною метою представники Львівського національного аграрного університету – декан факультету механіки та енергетики і декан будівництва та архітектури.

   Перед студентами ІV курсу відділення механізації сільського господарства виступив декан факультету механіки та енергетики кандидат технічних наук Ковалишин Степан Йосипович. Він розповів про умови та переваги навчання у ЛНАУ, спектр спеціальностей та різні форми навчання, а також  зазначив, що прийом на навчання наших студентів буде відбуватися у формі вступних фахових випробовувань без сертифікатів ЗНО на скорочений термін навчання. Навчатись наші студенти можуть як на стаціонарній формі так і заочно та матимуть можливість пройти виробничі практики в аграрних підприємствах різних країн Європи.

     Після цікавої бесіди з представниками університету, 8 студентів випускного курсу вирішили спробувати свої можливості і вступити на визначені спеціальності на скорочений термін навчання, та виконали завдання попередніх фахових вступних випробовувань.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×