Нехай підождуть невідкладні справи

Я надивлюсь на сонце і на трави

Наговорюся з добрими людьми

Не час минає, а минаєм ми…

        Здавалося ще недавно вони були студентами відвідували заняття, практичні, а з того часу минуло 10 років, як здобули фахову світу в стінах рідного Рогатинського державного аграрного коледжу. Випускники 2008 року, ветеринари-фельдшери розбіглися  за своїм покликанням по Україні, по світу. Куратором навчальної групи була викладач Ольвач Леся Василівна.

     11 квітня дорогі випускники зібралися дружнім гуртом в альмаматер, щоб пригадати студентські роки, юнацькі пригоди, історії кохання. А також щоб зустрітися з викладачами, які дали не тільки професійні знання, вміння та навики, а й життєву мудрість, настанови.

  

   Радо зустрів випускників Мельниченко Петро Степанович, заступник директора з навчально-виробничої роботи, голова ради із сприяння працевлаштування студентів та взаємозв’язку з випускниками. Він провів екскурсію навчальними аудиторіями і коридорами рідного коледжу. Випускники мали змогу оглянути й дати оцінку сучасним навчальним аудиторіям, лабораторіям, естетичному вигляду навчального закладу. Вони були приємно здивовані оновленням та досягненням коледжу і щиро заздрили теперішнім студентам. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×