Відповідно до навчальних планів та програм учні групи К-21 відділення ПТО з 15.01. по 14.04.18р.р. проходили виробничу практику з робітничої професії 5122 “Кухар” (кваліфікація IІІ розряд) у закладах громадського харчування нашого району та за його межами, на якій мали змогу закріпити знання та вміння, отримані у стінах рідного коледжу.

   13 квітня 2018р. проходила поетапна атестація з робітничої професії  5122 “Кухар”  (кваліфікація IІІ розряд). Спершу учні групи К-21 склали теоретичний екзамен із усіх спеціальних предметів. 

     Екзаменаційна комісія мала змогу оцінити теоретичні знання майбутніх фахівців. Склавши теоретичний іспит, учні мали змогу продемонструвати свої вміння та навички у практичній частині поетапної атестації. Пробні кваліфікаційні роботи дають можливість перевірити фахову майстерність учнів згідно кваліфікаційних характеристик, виявити здатність працювати самостійно та проявити творчість у роботі,оцінити їх здатність здійснювати правильний вибір у вирішенні нестандартних виробничих ситуацій,тим самим наблизити працю учнів громадського харчування до праці робітників на виробництві.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×