Впродовж 14-18 травня 2018 року у коледжі проводився тиждень циклової комісії технологічних дисциплін.

  Розпочався тиждень із внутріколеджної олімпіади із спецдисциплін серед студентів ІІ та ІІІ курсів технологічного відділення. За результатами олімпіади переможцями серед студентів ІІ-ІІІ курсів спеціальності «Харчові технології» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка м’яса» стали:

Група Т-21

І місце – Лужна Зоряна;

ІІ місце – Стомарівська Ольга;

ІІІ місце – Малиновська Юлія.

Група Т-31

І місце – Мельник Ольга;

ІІ місце – Кириченко Уляна;

ІІІ місце – Середюк Вікторія.

      Серед студентів ІІ-ІІІ курсів спеціальності «Технологія виробництва та переробка продукції тваринництва»:

Група Тв-21

І місце – Чубата Василина;

ІІ місце – Дутка Соломія;

ІІІ місце – Кічула Марія.

Група Тв-31

І місце – Коростіль Христина;

ІІ місце – Ковалишин Олеся.

    15 травня викладачами спецдисциплін Мартишин Л.І., Височанською Р.П. та С.С.Паламар організовано відеолекторій на тему: «Цікаве про тварин». Студентам продемонстрували три відеофільми, з яких вони почерпнули маловідомі цікаві факти про життєві цикли, умови існування та види тварин. Метою такого заходу було розширити знання студентів про свою майбутню спеціальність та мотивувати їх для подальшого професійного зростання.

        16 травня в рамках тижня циклової комісії відбулася зустріч із випускниками, на яку запросили колишнього студента коледжу, а тепер працівника ДП МК «Росана» Дутку Тараса. Він розповів студентам про специфіку своєї роботи, основні обов’язки та вимоги до неї, умови праці та оплати на підприємстві. Наголосив на перевагах обраної їх майбутньої професії, її вагоме значення в теперішній час. Студенти для себе отримали багато корисної інформації та порад від гостя.

      17 травня викладачі циклової комісії Петращук В.М. та Майка Г.І. провел конкурс «Моя професія – моє майбутнє». У конкурсі взяли участь дві команди: команда «Євромілк» спеціальність «Технологія виробництва та переробка продукції тваринництва» та команда «Ковбасоманія» спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «Зберігання, консервування та переробка м’яса».

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×