На початку року відбулася зустріч директора коледжу І.В.Триніва з представниками Тюрінгійської Агенції європейських програм, на якій обговорювали питання навчально-виробничої практики студентів на господарствах Тюрінгія (Федеративна Республіка Німеччина).

     22 травня відбулася організаційна нарада директора навчального закладу з студентами, які виявили бажання пройти навчально-виробничу практику у Німеччині.

    Ігор Васильович повідомив присутнім про заплановану зустріч з членами правління Тюрінгійської Агенції європейських програм Ліліаною Грицишин та Вернером Ройтером, яка відбудеться 30 травня на базі коледжу. На цій зустрічі згідно домовленостей Рогатинський державний аграрний коледж та представники європейської програми підпишуть Меморандум про співпрацю. Тому, на зустріч також будуть запрошені батьки для обговорення деталей перебування і навчання студентів у Німеччині на період навчально-виробничої практики.

        Студенти мали можливість особисто ознайомитися з умовами Меморандуму.

    За ініціативи Ігоря Васильовича для підвищення рівня знань обраних студентів з німецької мови  залучили викладачів німецької мови Г.В.Приплоцьку і М.І.Дарміць. Викладачі іноземної мови провели додаткові заняття, консультації та готували студентів до фахового випробовування з німецької мови, яке відбуватиметься у формі співбесіди. Співбесіду особисто проводитиме представник Тюрінгійської Агенції Ліліана Грицишин.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×