25 травня відбулося чергове засідання педагогічної ради, яку провів директор коледжу І.В.Тринів. На порядок денний було винесено такі питання:

1. Обговорення результатів поетапного контролю рівня якості знань з фахових дисциплін та предметів  загальноосвітнього циклу;

2. Результативність методичної, науково-дослідної роботи, технічної творчості та участь колективу коледжу у виставці НМЦ «Агроосвіта»;

3. Звіт циклових комісій про проведену профорієнтаційну роботу  та завдання колективу.

    Завідувачі відділень Р.С.Благий, М.С.Гладун, В.Р.Пазюк та О.М.Баран доповіли членам педради про результати написання директорських контрольних робіт. Директорські контрольні роботи проводилися згідно навчального плану та відповідно до Положення про написання директорських контрольних робіт. Студенти та учні коледжу продемонстрували задовільний рівень знань з поетапного контролю якості знань з фахових дисциплін та предметів загальноосвітнього циклу. Члени педради визначили завдання – підвищувати рівень знань учнів та студентів шляхом проведення додаткових занять та консультацій. Також затвердили графік проведення семестрових та кваліфікаційних екзаменів, списки студентів та учнів до здачі літньої екзаменаційної сесії.

   Завідувач навчально-методичним кабінетом Г.П.Замкова проінформувала про результати діяльності методичної, науково-дослідної роботи педагогічного колективу. Зокрема, зазначила, що протягом 2017-2018 навчального року було проведено 15 психолого-педагогічних семінарів, на базі коледжу – 2 засідання  методоб’єднань  викладачів ВНЗ I-II р.а. Івано-Франківської області з біології та німецької мови. Проаналізувала участь студентів у обласних олімпіадах з предметів загальноосвітнього циклу та викладачів у семінарах, тренінгах на базі НМЦ «Агроосвіта». Довела інформацію до відома про стан підготовки навчально-методичних робіт викладачів до конкурсу «Педагогічні інновації».

    Про результати обласної виставки технічної творчості доповів заступник директора з навчально-виробничої роботи П.С.Мельниченко. Цього року циклові комісії спільно з вихованцями коледжу підготували 51 експонат, з них 23 були представлені на виставці у місті  Івано-Франківську. Петро Степанович відзначив високий рівень підготовки та креативного підходу студентів та учнів до виготовлення конкурсних робіт. Визначили завдання керівникам  гуртків технічної творчості, використовуючи потенціал сучасних виробників аграрного сектору економіки, спрямовувати роботу студентів та учнів для створення дослідного моделювання технологічних схем, ліній, процесів та обладнання. 

      Голови циклових комісій подали звіт про результати профорієнтаційної роботи за 2017-2018 рік.

      З кожного питання ,яке обговорювалося на засіданні педради було прийнято відповідне рішення.

     Директор навчального закладу І.В.Тринів подякував усім викладачам та студентам за організацію та участь у виставці технічної творчості, загальноколеджній патріотичній акції «Одягни вишиванку». Особливо висловив подяку членам циклової комісії мови та літератури за підготовку студентів та учнів до здачі ДПА з української мови у формі ЗНО.

      Повідомив присутніх про підписання Меморандуму про співпрацю з Тюрінгійською Агенцією європейських програм, зустріч запланована на 30 травня. Студенти ІІІ курсу пройшли курс фахової підготовки з підвищення рівня знань німецької мови.

       Виокремив головні завдання педагогічного колективу:

–  Підготовка до літньої екзаменаційної сесії;

–   Призначення та нарахування стипендії;

–   Підготовка до вступної компанії 2018-2019 року.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×