Важливим компонентом професійного становлення кваліфікованого фахівця є здобуття професійних знань, вмінь та навичок, а також їх використання на практиці.

    Рогатинський державний аграрний коледж забезпечує можливістю оволодіння практичними вміннями та навиками студентів безпосередньо на виробництві. Дирекція коледжу з кожним роком збільшує бази практичного і виробничого навчання.

   З метою закріплення засвоєних знань з спецдисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза» ( Основи технології переробки продуктів тваринництва), нещодавно, під керівництвом викладача М.М.Паньківа студенти IV курсу ветеринарного відділення вперше відвідали ТзОВ «М’ясо-ІФ» ТМ «Рибак».

  

   На виробництві студенти ознайомилися з сучасними технологіями виробництва м’ясних виробів та проведенням ветеринарно-санітарної експертизи. Мали можливість поспілкуватися з працівниками підприємства, задати запитання по виготовленню м’ясної продукції.

  

  

    ТзОВ «М’ясо-ІФ» нове підприємство, що відповідає всім вимогам сучасної промислової санітарії та вимогам безпеки харчових продуктів. Оснащене сучасним обладнанням та забезпечене необхідними умовами праці. Студентам-практикантам та працівникам надається гуртожиток готельного типу та триразове харчування.

  

     Майбутні спеціалісти отримали неабияке враження від проходження практики на підприємстві та здобули нові практичні вміння та навички, які знадобляться їм у майбутньому.

    Дирекція закладу гостинно зустріли та прийняли наших студентів, провели екскурсію виробничими цехами і надали можливість продегустувати готову продукцію.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×