30 серпня 2018 року відбулася чергове засідання педагогічної ради. До обговорення були винесені такі питання:

   1. Вибори секретаря педради;

   2. Підсумки навчально-виховної роботи за 2017-2018 н.р. та перевід на старші курси;

   3. Про організацію навчального процесу у 2017-2018 н.р. та завдання педколективу;

  4. Затвердження положення про організацію навчального процесу, навчальних планів, графіку навчального процесу, планів роботи: адміністративної ради, педагогічної ради, виховної роботи, методичної ради, методкабінету, методоб’єднання кураторів навчальних груп, бібліотеки, художньої самодіяльності, фізичного виховання, педсемінару.

   Члени педагогічної ради одноголосно обрали секретарем педради – Пазюк Галину Василівну.

   Завідувачі відділень Р.С.Благий, М.С.Гладун, В.Р.Пазюк, О.М.Баран доповіли про рейтинг успішності навчальних груп ІІ-ІV курсів за попередній семестр 2017-2018 навчального року, провели самоаналіз відвідування студентами занять та результатів вступної компанії 2018 року. Обговорили питання переведення на старші курси студентів та учнів відділення ПТО, які виконали вимоги навчальних планів 2017-2018 н.р. у повному обсязі.

    На засіданні педради головним  завданням було визначено – підготовку фахівців з високими професійними знаннями, діловими якостями, здатних вирішувати проблеми галузі, науки і виробництва, з високим рівнем духовної та моральної культури, громадянською свідомістю, а також: створення робочих навчальних програм відповідно досучасних освітніх вимог; проведення самоаналізу діяльності із ліцензованих спеціальностей та формування відповідних пакетів документів, необхідних для акредитації навчального закладу; підготовка студентів ІІ курсу та учнів ПТО до здачі ДПА  з української мови у формі ЗНО; поповнення методичними матеріали електронної бібліотеки коледжу.

    Заступник директора з навчальної роботи Вільчик Володимир Омелянович доповів про організацію навчального процесу у 2018-2019 н.р. Було прийнято:навчальний процес здійснювати відповідно до Положення про організацію навчального процесу в Рогатинському державному аграрному коледжі, нормативних, розпорядочних документів МОН України, обласного управління освіти, науки та молодіжної політики та рішень педагогічної ради коледжу.

  

   Педагогічною радою було затверджено запропоновані плани роботи структурних підрозділів навчального закладу.

   Завідувач навчально-методичного кабінету Замкова Галина Павлівна проінформувала членів педагогічної ради про завершення підготовки методичних матеріалів для участі у конкурсі «Педагогічний Оскар». Цього року коледж представлятимуть 26 методичних робіт у різноманітних номінаціях конкурсу. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×