19 вересня 2018 року  у Рогатинському державному аграрному коледжі відбулася офіційна зустріч директора коледжу Ігоря Триніва з представниками Агенції Ліліаною Грицишин, Детлефом Рейтером і начальником відділу з питань міжнародних зв’язків, інвестицій та проектної діяльності Івано-Франківської обласної ради Юрієм Цимбалюком.

      У травні 2018 року навчальний заклад підписав з Тюрінгійською Агенцією Меморандум про співпрацю  в галузі освіти та забезпечення кваліфікованими кадрами.

      Відповідно до угоди, у липні 2018 року перша група студентів Рогатинського державного аграрного коледжу відправилася у Німеччину (господарства земель Тюрінгії) для проходження навчально-виробничої практики.

      Представники Агенції дуже задоволені співпрацею і високим рівнем фахової підготовки студентів, їх рівнем володіння німецькою мовою. За період виробничої практики студенти Ольга Мельник, Валерій Кілафли, Тетяна Опар та сімейна пара Дорожинських (Марія Паснак) продемонстрували старанність, кмітливість та бажання працювати, зарекомендували себе висококваліфікованими спеціалістами.

      Після закінчення навчально-виробничої практики вихованцям коледжу уже запропонували угоду на подальше професійне навчання у Німеччині.  Ця перспектива дає можливість студентам одержати європейський диплом фахівця і працювати за спеціальністю.

       Під час зустрічі було обрано наступних практикантів, які поїдуть освоювати європейські стандарти ведення і розвитку сільського господарства: Стружинський Богдан, Борей Тетяна, Балюк Ольга.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×