В рамках дуальної освіти та укладеного Меморандуму з Тюрінгійською Агенцією Європейських програм, студенти Рогатинського державного аграрного коледжу мають можливість здобувати і вдосконалювати практичні вміння, навики безпосередньо у сучасних господарствах земель Тюрінгії.

         26 вересня відбулася зустріч директора навчального закладу І.В. Триніва з обраними студентами, які поїдуть  жовтні на навчально-виробничу практику у Німеччину: обрано 8 студентів з усіх спеціальностей.

      Ігор Васильович проінформував про вимоги до підготовки пакету необхідних документів, розповів детальніше про проходження навчально-виробничої практики та перебування у Німеччині, одержання сертифікату та здобуття подальшої професійної освіти після закінчення стажування. Звернув увагу студентам на вдосконалення рівня володіння німецькою мовою, врахування міжкультурних цінностей і традицій. Також зорієнтував практикантів на здобуття нового професійного досвіду, кар’єрний та особистісний ріст, створення персонального позитивного іміджу та іміджу навчального закладу.

  

        Проходження навчально-виробничої практики за кордоном – це велика честь і новий освітній рівень для навчального закладу. Така форма навчання це, – в першу чергу, заслуга директора коледжу, який посприяв укладенню міжнародного договору на стажування у Німеччині.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×