31 жовтня – 1 листопада у м. Кропивницький, на базі місцевого коледжу механізації сільського господарства відбулося засідання навчально-методичної комісії аграрних технікумів і коледжів зі спеціальності 208 “Агроінженерія”.

    Учасники засідання визначили, що професійна компетенція майбутнього фахівця охоплює знання, вміння і навички, це його здатність і готовність працювати самостійно при вирішенні виробничих завдань під час експлуатації та ремонту сільськогосподарської техніки і обладнання для досягнення оптимальних результатів у своїй роботі.


    Від Рогатинського державного коледжу в роботі комісії приймав участь завідувач відділення механізації сільського господарства Пазюк В.Р. Він виступив з доповіддю на тему: “Досвід роботи циклової комісії технічних дисциплін з питань: Внесення змін і доповнень у тестові завдання для незалежного заміру знань та методики створення електронних підручників із навчальних дисциплін”. 

Володимир Романович мав чудову нагоду відвідати  компанію «Ельворті», яка є провідним підприємством сільськогосподарського машинобудування України та отримати цікаву екскурсію до Інституту сільського господарства Степу НААН України.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×