13 листопада 2018 року проводилася чергова нарада з кураторами та класними керівниками навчальних груп.

     Відкрив засідання директор коледжу Тринів І.В. Ігор Васильович звернув увагу на такі важливі питання, як: належне виконання посадових обов’язків, контроль стану відвідування студентами навчальних занять, гуртків, секцій та клубів за інтересами,  підготовку до батьківських зборів.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Баран О.М. наголосила на необхідності проведення профорієнтаційної роботи у загальноосвітніх закладах області та за її межами, на проведення студентами акції «Зроби собі заміну».

     Практичний психолог Добровлянська Н.В. довела до відома присутніх інформацію про проблему булінгу у студентському середовищі, зазначила на важливості створення позитивного мікроклімату у навчальних групах, сприятливих дружніх взаємовідносин між студентами та регулювання їх поведінки під час занять, в гуртожитках.

       Фельдшер коледжу Нікітенко В.І. проінформувала про епідемію інфекційних захворювань у районі. У зв’язку з цим, порекомендувала дотримуватися санітарно-гігієнічних умов, уникати масового скупчення людей та проводити профілактику захворювань у навчальному закладі.

          Заступник директора з виховної роботи Вергун Т.С. ознайомила кураторів та класних керівників із планом заходів на листопад. Звернулася до присутніх з проханням активніше брати участь у загальноколеджних заходах та залучати студентів до них.

      Голова МОКНГ Драган З.Б. звернула увагу  на своєчасне оформлення документації куратора.

         Координатор студентської ради Котик Ю.Р. повідомила учасників наради про проведення святкової дискотеки з нагоди Дня студента.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×