Наука ніколи не була і не буде закінченою книгою.

Кожен важливий успіх задає нові питання.

Будь-який розвиток виявляє з часом

усе нові й глибші труднощі.

Альберт Енштейн

    Цього року 24 листопада виповнюється 100 років від дня створення Української академії наук. Першим президентом УАН було обрано Володимира Вернадського, а секретарем – Агатангела Кримського.

      13 листопада 2018 року у коледжі з нагоди 100-річчя УАН, завідувач навчально-методичного кабінету,  викладач  Замкова Г.П. організувала та провела науково-дослідницьку студентську конференцію «Наука – двигун прогресу».

Галина Павлівна розповіла присутнім про історичні передумови створення Української академії наук, її діяльність та досягнення.

     У конференції взяли участь студенти коледжу. Учасники ознайомили аудиторію з видатними українськими вченими, членами УАН, їх вагомим внеском у розвиток української та світової науки. Зокрема, цікавими темами були наукові досягнення в галузях: Історії України, української мови та літератури, математики, географії, біології, правознавства. Особливо цікавими були  презентації досліджень та винаходів в галузі економіки, ветеренарної медицини, технічної механіки. Тематика конференції взаємпов’язана з дисциплінами, які вивчаються студентами коледжу. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×