День Знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Це свято є актуальним і урочистим, воно наповнене хвилюванням, приємними словами та щирими посмішками. На жаль, у непростий для нашої країни час, не для усіх студентів та учнів лунає перший дзвоник.
 Рогатинський аграрний фаховий коледж на 2023-2024 навчальний рік успішно виконав державне замовлення – 240 осіб нового набору. З них: 150 – фахових молодших бакалаврів та 90 – учнів відділення професійно-технічної освіти.
Сьогодні, 4 вересня, у Рогатинському аграрному фаховому коледжі відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року.
Традиційно, урочисті події навчального закладу розпочинаються із спільного виконання Гімну України та вшанування пам’яті загиблих героїв – випускників  коледжу.
Жоден захід не проходить без Божого благословення та напутнього слова духовних наставників.
Отці рогатинських парафій привітали студентів та учнів з Днем знань. У спільній молитві до Пресвятої Богородиці просили заступництва та доброї долі для здобувачів освіти та їх наставників. 
Від імені директора коледжу Триніва  Ігоря  Васильовича, з вітальним словом до студентів та учнів звернулася заступник директора з навчальної роботи   Баран Ольга Михайлівна.
За сумлінну працю та належне виконання посадових обов’язків,  почесними грамотами та грошовою винагородою, дирекція коледжу відзначила викладачів та працівників навчального закладу. Також за активну участь у акції «Зроби собі заміну» студенти та учні отримали матеріальне заохочення.  Учасники гуртків художньої самодіяльності були нагороджені грамотами за здобуті призові місця у конкурсах обласного рівня.
Родзинкою свята, особливо для першокурсників та їх батьків, були виступи юних талантів навчального закладу.
Ми дуже раді, що коледжна родина щороку поповнюється майбутніми висококваліфікованими  фахівцями .
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×