Осінь багата на визначні події та дати. День студента та День працівника сільського господарства – найочікуваніші у нашому коледжі.

Студенти – це надія і опора держави. Носити звання студента – це честь, гідність для будь-якої людини. Студентське життя – найпрекрасніша пора.

17 листопада в рамках відзначення Міжнародного дня студента та Дня сільського господарства у Рогатинському аграрному фаховому коледжі відбулися святкові дійства. Студенти та учні навчальних груп, учасники художньої самодіяльності  спільно із заступником директора з виховної роботи Тетяною Степанівною Вергун, організували неймовірно чуттєве та захоплююче свято.

Директор коледжу Тринів Ігор Васильович  привітав винуватців свята та нагородив їх почесними грамотами за відмінні успіхи у навчанні, активну участь в художніх гуртках та у житті коледжу. А також дирекцією навчального закладу за сумлінне виконання посадових обов’язків та підготовку фахівців аграрної галузі були відзначені грамотами педагоги та працівники закладу.

До привітального слова долучилася голова студентсько-учнівської ради Тетяна Цапар, голова старостату Віра Цепцура та староста групи М-32  Захар Вергун. Окрасою заходу стали дивовижні художні номери.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×