Практична складова освітнього процесу основа формування конкурентноспроможного ветеринарного фахівця.
Щоб блище познайомитися з особливостями роботи на виробництві, завідувач відділення ветеринарної медицини Благий Р.С. разом з студентами 14 травня, за сприяння дирекції коледжу, відповідно до укладених угод про співпрацю, відвідали компанію ТзОВ «Goodvalley» Україна, що спеціалізується на вирощуванні свиней.
Студенти ознайомились з базою господарства та сучасним обладнанням, адже ТзОВ «Goodvalley» ‒ це високотехнологічне сільськогосподарське підприємство, спрямоване на досягнення виробництва високоякісної продукції.
Ветеринарні фахівці підприємства мають багатий практичний досвід роботи, проводять профілактику, діагностику та лікування тварин відповідно до міжнародних ветеринарних стандартів, дотримуючись принципів доказової медицини.
Цікаві та пізнавальні настанови, майстер-клас проведений Ребейком Віктором Петровичем та Дармохвалом Юрієм Богдановичем дали змогу студентам самостійно виконувати лікувально-профілактичні заходи: вакцинацію, введення залізовмісних препаратів та антимікробних засобів, проводити відбір проб крові.
Щиро дякуємо керівництву ТзОВ «Goodvalley» за надану можливість набуття практичного досвіду.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×