23 травня 2024 року відбулось чергове засідання методичної ради коледжу. Голова методичної ради Ольга Баран ознайомила учасників з порядком денним, на яке було винесено такі питання:
1. Підсумки і аналіз педпрацівників у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР-2024».
2. Про проведення тижнів циклових комісій.
3. Про вибіркові дисципліни ОПП.
Про участь педагогічних працівників у Всеукраїнському конкурсі ОСКАР доповіла завідувач методкабінетом Галина Замкова, яка зокрема повідомила, що Всеукраїнський конкурс «Педагогічний ОСКАР» проводиться щороку відповідно до Меморандуму про співпрацю Національної академії педагогічних наук України та Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Метою конкурсу є вивчення та поширення інноваційних педагогічних практик, сприяння професійному розвитку, самореалізації педагогів, створення необхідних умов для розвитку творчого потенціалу педагогічних колективів закладів фахової передвищої освіти, удосконалення управління освітнім процесом та підвищення якості підготовки фахівців.
На фінальний тур конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2024» було представлено 1089 робіт із 163 закладів фахової передвищої освіти України. На розгляд конкурсної комісії було представлено 25 робіт викладачів Рогатинського аграрного фахового коледжу, за підсумками якого, у номінації «Менеджмент інноваційної діяльності закладу фахової передвищої освіти у професійній підготовці конкурентоспроможних фахівців» методична робота «Вебсайт завідувача технологічного відділення» Івана Мартишина, Романа Веркальця, Ореста Третяка здобула призове III місце.
Було проаналізовано роботу всіх циклових комісій, кожного викладача зокрема і якість методичних надбань. Також було окреслено фактори, які впливають на якість методичних розробок.
По другому питанню голови циклових комісій проінформували про проведенні тижнів циклових комісій у коледжі протягом навчального року.
По третьому питанню завідувачі відділеннями продемонстрували каталоги вибіркових дисциплін ОПП усіх спеціальностей, спираючись на Положення про вибіркові дисципліни.
Завідувачка навчально-методичним кабінетом Замкова Галина внесла пропозицію про представлення викладачами вибіркових дисциплін перед студентами І-ІІІ курсів усіх відділень протягом наступного тижня. Презентаційний матеріал розмістити на сайті коледжу.
Розглянуто також різні питання, які стосуються освітнього процесу.
В обговоренні питань активну участь взяли голова методичної ради, заступник директора з навчльної роботи Баран О.М., завідувачі відділень Пазюк В.Р., Мартишин І.В. та практичний психолог Добровлянська Н.В. За підсумками розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×