Захист переддипломної практики.
На технологічному відділенні пройшов захист звітів-щоденників виробничої переддипломної практики, студентами випускної групи Тв-41 спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Цього року вони стануть фаховими молодшими бакалаврами з обраної освітньо-професійної програми.
Виробнича практика студентів є важливим видом навчальної роботи і здійснюється з метою набуття навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Вона готує майбутніх спеціалістів до практичної роботи, забезпечує належний рівень їхньої професійної підготовки. Отож, протягом чотирьох тижнів здобувачі освіти спеціальності проходили виробничу практику на одних з найуспішніших сільськогосподарських підприємствах Івано-Франківщини та Львівщини: Торнадо-Захід, ПП «Струмок», ТОВ «Жовківський ППР».
Захист звітів-щоденників з проходження виробничої переддипломної практики проходив у вигляді діалогу здобувачів освіти ї керівників практики. Під час виступів студенти, відповідаючи на поставлені питання, довели наявність професійних умінь і навичок. Також було зрозуміло, що з виробничої практики у студентів лишилися гарні враження про їхню майбутню фахову діяльність, і вони ще більше впевнилися, що обрали правильний професійний шлях.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×